Kidoows - De marktplaats voor kinderkleding!Kidoows - De marktplaats voor kinderkleding!
 

Home Hoe werkt het? Registreren
Uitgebreid zoeken

Hulp bij het zoeken Reset uw zoekactie
VOORSluit submenu
Jongens
Meisjes
Unisex

SOORTSluit submenu
Shirts
Sweaters & Truien
Blouses & Overhemden
Vesten
Broeken
Rokken
Jurken
Jassen, Jacks & Bodywarmers
Badkleding
Skikleding
Nacht- & Ondergoed
Mutsen, Shawls & Wanten
Diversen
Setjes

MERKOpen submenu

MAATOpen submenu

KLEUROpen submenu

STAATOpen submenu


Veel gestelde vragen

> Sitemap
> Contact
> Adverteren
> Pers & Media
> Disclaimer
> Privacy verklaring
> Algemene voorwaarden
 
© Copyright 2009-2011 Kidoows
 
Kidoows is een concept van:
WebShopManagement

 
Kidoows adviseert u deze Algemene Gebruikersvoorwaarden (aandachtig) te lezen. Deze voorwaarden zijn bedoeld om misverstanden te voorkomen. De gebruikersovereenkomst is een juridisch document waarin de verhoudingen tussen u en Kidoows worden vastgelegd.

Overeenkomst
Voor u gebruik kunt maken van Kidoows dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. Wanneer u als koper of verkoper gebruik wilt maken van Kidoows moet u zich registreren op deze website.
Door uw aanmelding bij Kidoows stemt u in met onze algemene gebruikersvoorwaarden en aanvullende diensten en wordt uw automatisch lid van Kidoows. Deze overeenkomst herbevestigt u iedere keer als u gebruik maakt van Kidoows.

Niet toegestane informatie in advertentie
  • Advertenties voor artikelen of aanbiedingen die verboden zijn volgens de wet zijn niet toegestaan.
  • Advertenties met een doorverwijzing/link naar een concurrerende/ soortgelijke websites zijn niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan een gratis advertentie te plaatsen met als doel het, direct of indirect, promoten van een of meer bedrijven.
Uitsluiting
Kidoows behoudt zich het recht toe, zonder opgaaf van reden, om u uit te sluiten van elk verder gebruik van de website. Kidoows zal u zeker uitsluiten van elk verder gebruik van de website indien u op enige wijze handelt in strijd met deze algemene voorwaarden, onverminderd het recht van Kidoows om nadere rechtsmaatregelen tegen u te nemen en schadevergoeding te eisen.

Aansprakelijkheid
De totale aansprakelijkheid van Kidoows voor directe schade wegens toerekenbare tekortkomingen met betrekking tot de juiste, volledige en tijdige plaatsing van de advertentie of anders dan hier omschreven is beperkt tot het bedrag dat u voor deze plaatsing heeft betaald aan Kidoows, Kidoows is nimmer aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, schade door bedrijfsstagnatie en schade door verlies van gegevens of anders dan hier omschreven.

Vrijwaring
U vrijwaart Kidoows volledig voor alle mogelijke claims van uzelf en derden op enige wijze voortvloeiende uit en/of verband houdende met een overeenkomst die u sluit door gebruikmaking van deze website.

Privacy verklaring
Door akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden gaat u ook akkoord met het privacy beleid van Kidoows.

Tot slot
Wij kunnen dit beleid te allen tijde aanpassen. De aanpassingen zullen met onmiddellijke ingang van kracht worden. Wij raden u aan om regelmatig kennis te nemen van deze algemene voorwaarden. Vragen over dit beleid kunt u sturen naar info@kidoows.nl.

Kidoows


    
Wachtwoord vergeten?
Nog niet ingeschreven?
Open vandaag nog uw eigen winkeltje op Kidoows!
Op Kidoows betaal je met:

iDealPayPal
Versturen doe je met:

TNT Post

DHL For You